Over
Kiwitz Beton

Kiwitz Beton maakt onderdeel uit van de Kiwitz Groep. Het familiebedrijf Kiwitz bestaat al sinds 1954 en is opgericht door opa Jan Kiwitz. Jan runde een kroeg en verkocht daarnaast mengolie, een soort plastificerende stof als toeslag in mortels. Dit was zo succesvol, dat hij in 1954 het assortiment uitbreidde met specialistische bouwstoffen. 

Kiwitz Beton is gegroeid. Maar van binnen zijn we nog steeds hetzelfde. Een familiebedrijf met korte lijnen en medewerkers met passie en veel technische kennis van hulpstoffen, ontkistingsmiddelen en oppervlaktebeschermingssystemen. Medewerkers, die net een stapje meer zetten om werk te leveren waar we trots op kunnen zijn. We begeleiden trajecten van A tot Z en bieden voor elk probleem een oplossing. 

We inventariseren uw wensen of vraagstukken, doen proeven in ons laboratorium, koppelen de resultaten aan u terug, doen een voorstel voor proeven in de praktijk, finetunen en leveren vervolgens het product dat u nodig heeft. We leveren kwaliteit. Niet alleen om te zorgen dat onze producten doen wat ze moeten doen. Maar ook zodat u blij bent met hoe we het regelen. Goed georganiseerd, met oog voor detail.

  

 

Bekijk het Kiwitz Beton team

Waarom
Kiwitz Beton

Technische kennis
Snelle service
Innovatief
Breed assortiment
Teamfoto Kiwitz Beton3

Het Kiwitz
Beton team

Bij Kiwitz Beton zijn zo'n twaalf medewerkers werkzaam op verschillende afdelingen. 

+31 (0)6 55 707 294

Kiwitz Groep

Kiwitz Beton maakt onderdeel uit van de Kiwitz Groep, een zelfstandige organisatie met ca. 50 medewerkers. De Kiwitz Groep bestaat naast Kiwitz Beton uit de volgende bedrijven:

 

Kiwitz                             Varistone                         Jaki              Comfort Company

Neem gerust contact met ons op
We helpen je graag

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Mijn persoonsgegevens mogen behandeld worden conform de Privacyverklaring