Onze
medewerkers

Richard v Vliet website
Richard van Vliet
Commercieel directeur
Harm website v2
Harm Stam
Accountmanager / betontechnoloog
Jeroen Gravemaker staand2 website
Jeroen Gravemaker
Commercieel technisch manager
Dolf website v2
Dolf Baggerman
Technisch verkoopadviseur ontkistingsmiddelen
Jack website witte achtergrond
Jack Halink
Verkoop binnendienst
gkjr
Gijs Kiwitz
Verkoop binnendienst
Doreth email 1
Doreth Zwanenburg
Verkoop binnendienst
tvh
Theo van Huet
Magazijnmedewerker
Richard Wolters email
Richard Wolters
Administratie

Kiwitz Beton maakt onderdeel uit van de Kiwitz Groep. Het familiebedrijf Kiwitz bestaat al sinds 1954 en is opgericht door opa Jan Kiwitz. Jan runde een kroeg en verkocht daarnaast mengolie, een soort plastificerende stof als toeslag in mortels. Dit was zo succesvol, dat hij in 1954 het assortiment uitbreidde met specialistische bouwstoffen. 

Kiwitz Beton is gegroeid. Maar van binnen zijn we nog steeds hetzelfde. Een familiebedrijf met korte lijnen en medewerkers met passie en veel technische kennis van hulpstoffen, ontkistingsmiddelen en oppervlaktebeschermingssystemen. Medewerkers, die net een stapje meer zetten om werk te leveren waar we trots op kunnen zijn. We begeleiden trajecten van A tot Z en bieden voor elk probleem een oplossing. 

We inventariseren uw wensen of vraagstukken, doen proeven in ons laboratorium, koppelen de resultaten aan u terug, doen een voorstel voor proeven in de praktijk, finetunen en leveren vervolgens het product dat u nodig heeft. We leveren kwaliteit. Niet alleen om te zorgen dat onze producten doen wat ze moeten doen. Maar ook zodat u blij bent met hoe we het regelen. Goed georganiseerd, met oog voor detail.

  

 

Bekijk het Kiwitz Beton team